How to get there

Onze appartementen liggen in het stadje Acquaseria. Dit deel van het Comomeer is goed toegankelijk met verschillende soorten vervoer.

Vliegveld

De appartementen zijn goed bereikbaar via drie vliegvelden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Lugano, gelegen in het Italiaans sprekende gedeelte van Zwitserland. De luchthaven ligt op 40 kilometer afstand het appartement. 

Ook kunt u vliegen op Milaan, via de luchthavens Malpensa of Linate, beide op 1,5 uur rijden van Acquaseria.  Vanaf luchthaven Bergamo ben je binnen 2 uur in het appartement. 

Trein

Naast het feit dat treinreizen beter is voor het milieu, is het ook een traktatie voor uw ogen! Vang twee vliegen in één klap en reis met de trein door een prachtig landschap naar het Comomeer. Treinstation Varenna Esino ligt aan de overkant van Acquaseria en met de veerboot ben je zo bij het appartement. 

Varenna Esino heeft directe internationale connecties met Parijs (9 uur), Génève (5 uur en 42 minuten), Chur (5 uur en 39 minuten) en Zermatt (5 uur en 12 minuten). Binnen Italië zijn er directe lijnen naar grote steden als Milaan, Venetië en de vliegvelden Milaan Malpensa en Bergamo.

view apartment

Via Lario from the main road .

H2O
Bus stop

There is a bus stop about 50 meters away from the apartment complex. You need to buy a ticket for the bus in advance. This is possible in a cigarette shop (tabaccheria) or a kiosk. Bar Carlo also sells tickets

Via Lario

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Reception

The reception is there to receive and welcome you to your apartment, answer any questions during your stay, assist you in the event of any failures and help you check out.