Le Quattro Stagioni

Follow us

Wakker worden met een adembenemend uitzicht op het Comomeer. Een rustig strand op slechts 50 meter loopafstand. Laat jezelf culinair verrassen door de typisch Lariaanse missoltini e polenta. Of waan je in het Italië van de 18e eeuw tijdens een bezoek aan het prominente Villa Carlotta. Geniet van de rust in een van onze exclusieve appartementen aan het Comomeer, de plek waar zon, natuur en cultuur naadloos in elkaar overgaan. Bienvenutti a Le Quattro Stagioni!

AcquaseriaView001

Voor een actieve, rustgevende en culturele vakantie

De LAntica Strada Regina werd aangelegd door de Romeinen. De wandelroute doorkruist eeuwenoude dorpjes en prachtige bossen, terwijl je het spectaculaire uitzicht over het meer nooit achter je laat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Comomeer biedt vele mogelijkheden voor beginnende en ervaren wandelaars. Een wandeling kan al beginnen bij de voordeur van het appartement. 

WandelingSanSiro

Via de Alta Via Del Lario wandel je regelrecht naar de Monte Bregagno, pal boven Acquaseria.  Het hoogste punt van de berg ligt op 2107 meter hoog. 

Lario

The hiking trail passes through age-old villages overlooking the spectacular shoreline of lake Como

Funivia002

Een van de steilste kabelbanen in Europa, tussen Argegno en Pira, brengt je in een paar minuten naar 850 meter hoogte, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op het meer en het stadje Argegno.

Bike Trekking

Ook fietsers hoeven niet stil te zitten aan het Comomeer. De vele fietsroutes brengen je naar tal van interessante plekken in de omgeving van onze appartementen.

Op 50 meter van de appartementen ligt een klein strand met helderblauw water. Hier kun je heerlijk zwemmen en zonnen. Twee strandstoelen horen bij de vaste uitrusting van de appartementen.

Beach chairs 19

Two beach chairs are among the standard equipment of the apartments.

Creme Caramel

Restaurant “Creme Caramel” is located on the lake close to the apartment. (ca.100mtr) Restaurant “Da Luigi” is also located near the apartment on the main road.

StrandCremeCaramel

Of het nou kayaks, speedboten of zeiljachten zijn… Op het Comomeer kun je heerlijk varen! Voor bootverhuur kun je vlakbij onze appartementen terecht.

Restaurant-001

Discover the interesting cuisine of lake Como. Missoltini e polenta, versata en the sweet miascia are just three of the culinary chef-d’œuvres of the Larian cuisine.

Lake View

At Le Quattro Stagioni you can enjoy a beautiful view every single season

Early spring.

lakeViewWinter-1-1024x476

Mountain peaks covered in snow during winter

Living19-004

Breakfast at the terrace in autumn.

Lake View

De zomer komt eraan

Lakeviewhoogseizoen
VillaCarlotta003

Het Comomeer is honderden jaren populair geweest onder de Italiaanse adel – waar de vele villa’s aan het meer nog van getuigen.

Villa Carlotta, Villa Melzi, Villa Monastero, Villa Serbelloni Park.

Il Duomo Milano

It’s only a 50 minute car ride to the hustle and bustle of Milano. The city is know for the imposing Il Duomo, one of the biggest churches in the world and the biggest in Italy.

Villa Carlotta

interieur Villa Carlotta

Roman Villa

The LAntica Strada Regina was a trade route built by the Romans

Varenna

Bezoek de schilderachtige plaatsen rondom het Comomeer, waaronder Bellagio, Menaggio en Varenna.